11 серпня – День фізкультурника

Святкування Дня фізкультурника було в другу суботу серпня. В Україні відзначається у другу суботу вересня і має назву День фізичної культури і спорту. Свято виникло в 80 роках в СРСР. Святкові заходи присвячені спорту та популярізують фізичну культуру.

 

Спорт стрімко розвивається, а видатні спортсмени – в числі найбільш популярних людей в державі. Практично жодна святкова демонстрація або захід не здійснювалося без участі борців і гімнастів, атлетів і футболістів, а також інших представників різноманітних спортивних дисциплін.

 

Затребуваність та популярність спорту цілком виправдана. Адже спорт, це не тільки самоорганізація і дисципліна, здоров’я і молодість, елемент культури і стиль життя – це саме життя, рух вперед!

Попередня стаття

На Тернопільщині оголосили надзвичайну пожежну небезпеку

Наступна стаття

На Тернопільщині впав та загорівся літак: пілот загинув

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.