Щури атакують багатоповерхівку Тернополя (Відео)

Тернополяни скаржаться на навалу пацюків на вулиці Тарнавського 3, які серед білого дня бігають по дворі. Одна з мешканок розповідає в соціальній мережі, як її будинок став полем битви з щурами:

«Тарнавського,3. Щодня тут проходить десяток людей з дітьми. Щурі на вікнах, під вікнами. Не можливо дивитися на цю гидоту. Щирі сусіди з верхніх поверхів прикормлюють цю живність.»

 

Тернополянка каже, що вже неодноразово сипала отруту та купувала ультразвуковий відлякувач. Проте у вирішенні проблеми це не допомогло. Зазначає, що поруч теплотраса і якщо одні пацюки загинуть, то прийдуть інші. Жінка каже, поки дири не залити бетоном – результату не буде.

 

Користувачі соцмережі у коментарях під постом висловили свої думки:

– Якщо щурі так сміло гуляють в день – це ознака того, що їх багато. Навіть страшно уявити що у вас робиться вночі, – пише Андрій Тернопільський.

­­– Це жах, не можливо дивитися. Люди щось робіть, зараз літо і щурі ходять пішки по дворі, а прийде осінь і вони будуть ховатися до тепла, тобто і ваші підвали та стояки будуть кишіти щурами, – повідомила Наталія Савчук.

 

Варто зазначити, хвороби, які передаються щурами і мишами людині, належать до числа небезпечних інфекційних захворювань.

Попередня стаття

На Тернопільщині може з’явитися ще одне місто обласного значення

Наступна стаття

У центрі Тернополя висадять тридцять екзотичних дерев

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.