На Злуки мотоцикліст врізався в огорожу, швидка забрала у важкому стані (Фото)

 

У Тернополі трапилася аварія з мотоциклістом близько 23 год. На вулиці Злуки водій двоколісного, кажуть очевидці, гнав зі швидкістю 120 км/год.

 

Він не побачив вантажівок, які ремонтували дорогу, вчасно не встиг зупинитися та врізався  в пластмасову контструкцію. Внаслідок удару хлопець відлетів на 50 м і збив ще дві конструкції. Шолом мотоцикліста опинився за десятки метрів, перехожі припускають, був не пристебнутим.

 

Очевидці додають, на місці події багато крові, думали, що  хлопець не вижив. Через десять хвилин водія двоколісного забрала швидка допомога у важкому стані.

Деталі згодом.

 

 

 

 

 

 

Попередня стаття

День шульги: цікаві факти про ліворуких

Наступна стаття

У Тернополі на День Незалежності виступатиме «Pianoboy»

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.