Вибух у новобудові: 34-річна тернополянка в реанімації

Вчора, 12 серпня, на вулиці Ломоносова стався вибух. Мешканці кажуть, пішов дим і відразу пропало світло. Як з’ясувалося на території новобудови сталося замикання електричного кабелю.

 

– Повідомлення про вибух надійшло до патрульних 12 серпня о 20:37. Заявник повідомив, що горить електрокабель. На місце виїхали правоохоронці та викликали відповідні служби.  Внаслідок вибуху постраждала 34-річна тернополянка. З численними опіками її госпіталізували. Наразі жінка у реанімації. Також  електроопіки отримав 61-річний чоловік. Йому надали допомогу на місці, – повідомляє прес-служба патрульної поліції Тернополя Оксана Смільська.

 

Співробітники РЕМу відімкнули на ділянці замикання електроенергію. Місце події забезпечено охороною.

 

Відомості за даним фактом внесено до ЄРДР і кваліфіковано частиною 1 статті 272 ККУ – порушення правил безпеки під час виконання робіт з підвищеною небезпекою на виробництві або будь-якому підприємстві особою, яка зобов’язана їх дотримувати, якщо це порушення створило загрозу загибелі людей чи настання інших тяжких наслідків або заподіяло шкоду здоров’ю потерпілого. Проводиться перевірка.

Попередня стаття

Тернополяни платитимуть за хліб більше

Наступна стаття

Тернопільська Алея зірок поповниться новими іменами

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.