Алкорекорд: тернополянин в 13 разів перевищив норму спиртного

 

На вулиці Богдана Хмельницького інспектори помітили автомобіль Fiat Scudo, водій якого порушив правила дорожнього руху. Під час спілкування з керманичем патрульні помітили у нього ознаки алкогольного сп’яніння. Освідування встановило, що рівень алкоголю в організмі 32-річного чоловіка майже в 13 разів перевищив допустиму норму.

 

На тернополянина патрульні склали адмінматеріали за ч. 1 ст. 122 (порушення ПДР) та ч. 1 ст. 130 ( керування у стані сп’яніння) КУпАП.

За керування у стані сп’яніння чоловікові загрожує штраф у розмірі 10 200 грн з позбавленням права керування транспортним засобом на один рік. Повідомляє Патрульна поліція Тернопільської області.

 

Попередня стаття

Гниє на городі, – мешканці Бучача про врожай картоплі (Відео)

Наступна стаття

“Надмірна швидкість – головна причина смертельних ДТП”, – поліція

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.