Попри заборону суду на Київській вводять в роботу торф’яну котельню (Відео)

У Тернополі на Київській проводять газ, аби запрацювала торф’яна котельня. Будівельні роботи ведуться попри заборону суду.

Зазначимо, ще в січні суд заборонив будівництво торф’яної котельні по вулиці Київська 3с. Відповідне рішення прийняв Тернопільський окружний адміністративний суд.

Як повідомила тоді громадська активістка Юля Мамчак це вже третя виграна справа.

– Вже було два судових засідання. Ми виграли справу в окружному адміністративному суді міста Києва, а також львівську апеляцію. Щодо котельні на вулиці Київська – на даний момент вона недобудована, там заборонено проводити будь-які дії. Адже на стадії проектування не були виконані всі законодавчі вимоги. Зокрема, не було проекту державної екологічної експертизи, – розповідає громадська активістка.

Нині на місце будівництва приїхала слідчо-оперативна група. Адже наразі роботи проводяться незаконно. Відео-розмову з поліцейськими опублікувала у соцмережі Yulya Mamchak.

 

 

 

 

 

 

 

 

Попередня стаття

У Тернополі на День Незалежності виступатиме «Pianoboy»

Наступна стаття

У Тернополі будівельник розбився, випавши з другого поверху

4 Comments

    Avatar
  • Ти підоргам плюваті на те, що вони будуть травіті людей

  • Avatar
  • треба людям починати піднімати на вила привладну сволоту

  • Avatar
  • Михуйло Головко жив на 15 Квітня, виродок. Тепер купив завод по виробництву торф’яних брикетів і з нАДАЛЬОМ буде заробляти гроші на здоров’ї людей

  • Avatar
  • І в парку Відродження, попри протести будова продовжується

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.