Біля Березовиці просто неба купи мертвих тіл тварин (Відео)

 

Поблизу Великої Березовиці спалюють рештки тварини. Жителі населеного пунтку розповідають, сморід стоїть постійно.  А на відходи не можливо дивитись.

 

Відео з купами мертвих тіл тварин опублікуцвали у соцмережі. Пишуть: “В Березовиці сморід від спалення рештків тваринного походження! Ось “герої”…орендар та орендодавець силосних ям, де проводять спалювання!”.

 

Користувачі під відео пишуть:

Блін чому в наші країні усе роблять через дупу. Це ж так просто, загородіть територію, щоб сказ не процвітав, поставте спецпіч, щоб зменшити викид отруйних речовин в повітря. Вони ж призводять до захворювання раку. Можна ті кістки просто перемелювати  і все, ніхто претензій не ставитиме.

Попередня стаття

На Тернопільщині на День міста спекли коровай, вагою майже тонна (Фото)

Наступна стаття

На Борщівщині після ДТП водія вирізали з автомобіля

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.