На Тернопіллі чоловіка шукали тиждень, а він хотів “відволіктись від буднів”

Жителька Теребовлі повідомила правоохоронців, що тиждень тому пішов з дому і не повернувся її чоловік Боднарець Ігор Олександрович. 32-річний теребовлянець вийшов лише у хатніх тапочках з трьомастами гривень в кишені, без телефона, сказавши, що йде купити води.

 

Правоохоронці шукали зниклого у всьому районі, проте згодом надійшла інформація, що чоловіка бачили в обласному центрі. Сьогодні його знайшли на залізничному вокзалі.

 

Теребовлянець зізнався, пішов з дому, аби «відволіктися від буденності». Про те, що залишив дружину з трьома дітьми не думав. Остання дитина в сім’ї народилася лише за кілька днів до того, як горе-батько зник.

 

Попередня стаття

На Борщівщині після ДТП водія вирізали з автомобіля

Наступна стаття

У Тернополі водій залишив авто і біг, бо налякався патрульних

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.