У Тернополі водій залишив авто і біг, бо налякався патрульних

 

У Тернополі на вулиці Злуки від патрульних тікав водій. Він на автомобілі Volvo різко повернув в бік, загальмував, вийшов з авто і почав бігти.

 

Патрульні зреагували миттєво: за кілька хвилин наздогнали кермувальника. Від нього було чути різкий запах алкоголю. Водій поводився зухвало і лаявся до патрульних, повідомляють в управлінні патрульної поліції.

 

Пройти алкотест він категорично відмовився у присутності 2-х свідків. На 27-річного водія інспектори винесли постанову за ч.1 ст.126 (керування транспортним засобом особою, яка не має відповідних документів), склали адмінпротоколи ч.1 ст.130 (керування напідпитку) та ст.173 (дрібне хуліганство)КУпАП.

Попередня стаття

На Тернопіллі чоловіка шукали тиждень, а він хотів “відволіктись від буднів”

Наступна стаття

На Злуки знову ДТП. Збили пішохода (Наживо)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.