Від початку року на Тернопільщині сталося понад тисячу ДТП

Від початку року на Тернопільщині трапилося 1209 ДТП, з постраждалими – 216, у яких травмувалося 290 осіб, а загинуло – 35.

 

Поліцейські кажуть, основними причинами аварій на дорогах міста є перевищення швидкості, недотримання безпечної дистанції, порушення правил маневрування, проїзду перехресть, ігнорування сигналів світлофора та керування напідпитку.

 

Втім порушують не лише водії, а й пішоходи.
Як вже повідомляв МедіаТОР, 12 серпня о 22:30 годині на вулиці Тарнавського водій КІА збив  63-річну жінку, яка переходила дорогу в невстановленому місці. Від отриманих травм вона померла на місці. Обставини аварії з’ясовує слідчо-оперативна група.

 

13 серпня близько 23-ї години 25-річний водій мотоцикла, рухаючись на високій швидкості проспектом Злуки, не впорався з керуванням на ділянці проведення ремонтних робіт, наїхав на бар’єрну огорожу. Кермувальника з відкритою черепно-мозковою травмою, забійною раною тім’яної ділянки та множинними саднами кінцівок доправила до медзакладу карета швидкої.

 

14 серпня близько 14-ї години, неподалік села Кам’янки Підволочиського району, водій Mitsubishi Lancer не впорався з керуванням і допустив перекидання транспортного засобу. На місці працювала слідчо-оперативна група.

 

Попередня стаття

15 серпня – День археолога

Наступна стаття

На Тернопільщині на День міста спекли коровай, вагою майже тонна (Фото)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.