Через будівництво котельні на торфі тернополяни перекрили дорогу (Відео)

На вулиці 15 Квітня тернополяни перекрили дорогу. Так вимагають припинити будівництво котельні на торфі. Люди кажуть запустити котельню планують попри заборону суду.

 

Активісти кажуть, ще в січні суд заборонив будівництво торф’яної котельні по вулиці Київська 3с. Відповідне рішення прийняв Тернопільський окружний адміністративний суд. Як повідомила тоді громадська активістка Юля Мамчак це вже третя виграна справа.

 

– Вже було два судових засідання. Ми виграли справу в окружному адміністративному суді міста Києва, а також львівську апеляцію. Щодо котельні на вулиці Київська – на даний момент вона недобудована, там заборонено проводити будь-які дії. Адже на стадії проектування не були виконані всі законодавчі вимоги. Зокрема, не було проекту державної екологічної експертизи, – розповідає громадська активістка.

 

Сьогодні тернополяни зібралися на збори та вирішили перекривати дорогу. Так хотіли привернути увагу поліції та влади.

 

– Представники слідчо-оперативної групи пообіцяли слідкувати за ситуацію та призупинити будівництво. Ми ж готується до засідання сесії ТМР, аби там депутати розглянули наше питання про заборону функціонування котелень на торфі, – кажуть активісти.   

Опубліковано Viktoria Stepanova Четвер, 16 серпня 2018 р.

Попередня стаття

Тернопільщина – серед аутсайдерів за результатами ЗНО

Наступна стаття

Хто краде щасливі години у сім’ях?

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.