«До нововведень звикли», – тернополяни про соціальну картку (Відео)

Вже майже рік як впроваджена «Соціальна карта тернополянина». Ця картка дає змогу містянам їздити за дешевшим тарифом у маршрутках та тролейбусах міста, а також отримувати знижку на інші муніципальні послуги.

Тернополяни кажуть, що вже встигли протестувати таке нововведення. Саме воно, свого часу,  стало причиною аншлагу в управлінні соціальної політики Тернополя.

Чи користуються містяни карткою тернополянина, – дивіться у проекті «Власне бачення» Першого інтернет-телебачення Тернопільщини МедіаТОР.
Попередня стаття

Найдивовижніші знахідки за всю історію археології

Наступна стаття

Цистерну з дизпаливом, яка перекинулася на Тернопільщині, гасило 20 рятувальників

One Comment

    Avatar
  • пенсіонерів які працюють в тернополі а проживають за межами міської зони обмежили конкретно.

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.