Хто краде щасливі години у сім’ях?

25 років тому українська сім’я в більшості виглядала так: тато, мама і зазвичай 1-2 дитини.
Родина часто проводила час разом, багато на свіжому повітрі, бо по телевізору рідко що цікаве показували.

 

Тепер українська родина виглядає так: діти, тато і мама за айпадами в різних кутках квартири, щоб не заважати один одному!

 

Звичайно нові технології важливі: вони турбуються про нас, розважають, дозволяють, не вставши з дивана, подорожувати по всіх куточках нашої Планети! Вони дозволяють дізнатись відразу все, що завгодно, не прикладаючи ніяких зусиль. Для чого писати твір, якщо його можна скачати з інтернету? Все це створює неправдиве відчуття, що ми все знаємо і що нам ніхто не потрібен!

 

Технології можуть допомогти майже в усьому, тільки при цьому вони роз’єднують людей і руйнують близькі стосунки в сім’ях!

 

Хто з батьків може сьогодні чесно сказати, що не вирішував проблеми дитячого плачу, не садивши дитину перед екраном з мультфільмом? Хто скаже, що замість ігр на планшеті, читає з дітьми книги? В результаті наше виховання будується не за принципом «Розвивати потрібне, а за принципом «Запобігти роздратуванню».

 

Чи часто сьогодні чоловіки з дружинами просто спілкуються чи гуляють разом? Щоб уникнути проблем , подружжя часто ховається від правди , поглинаючи свій час в інтернеті! Хтось сидить в соцмережах, а хтось вже не помічає, як захоплення інтернет-грою переросло в залежність, позбутися якої буде дуже важко!

 

Все більше конфліктів і розлучень в родинах відбувається не через зраду чи брак коштів, а через повну байдужість один до одного. Адже справжні реальні стосунки замінив інтернет! Він і справді захоплює розум, почуття, і вже не залишається місця для людини з крові і плоті, яку колись кохали.

 

Я точно знаю, що якими би ми успішними не були- сім’я , діти мають стати самим головним проектом у нашому житті! Ми маємо обов’язок передати нашим дітям достойний приклад для наслідування. Передати систему цінностей: поняття про любов та милосердя, честь та гідність!

 

Можна це почати робити прямо зараз, закривши свій ноутбук і знайти час кожного дня просто поговорити з дружиною і почитати дитині книжку. Всім разом піти на вулицю і погратись зі снігом!

 

Є безліч цікавих справ, які можна робити разом . Отримані відчуття радості від спілкування нічим не замінити, бо вони справжні! Любіть своїх близьких! Помічайте, який навколо чудовий світ! Почніть жити новим життям!

 

Голова благодійного фонду “Милосердя”, представник Альянсу “Україна без сиріт” у Хмельницькій област іТЕТЯНА ВОРОНЦОВА.

 

Джерело: ye.ua

Попередня стаття

Через будівництво котельні на торфі тернополяни перекрили дорогу (Відео)

Наступна стаття

Маленькому тернополянину, який постраждав від вибуху в квартирі, зробили операцію у Львові (Відео)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.