«Закрийте морди і їдьте тихо», – водій маршрутки показав середній палець тернополянам

Водій 13-ї маршрутки облаяв пасажирів та відмовився видавати їм квитки за проїзд. Про це на сторінці у Фейсбук написала тернополянка Оксанка Підборочинська-Семенів.

– Я, чесно кажучи, була шокована, останнім часом часто доводиться їздити маршрутками, але сьогодні ситуація мене дуже обурила. На прохання видати квиток тим, хто розплачувався готівкою, водій казав «… давай карточку, або вали до Надала хай тебе на своєму джипі везе».

 

Коли пасажирка відповіла на образи водія, той розлютився не на жарт. «Закрийте морди і їдьте тихо, мені вже 51 рік, я вже розумний, а ти хочеш мені щось довести»,- кричав водій. Жінка пише, що ніколи не скаржилась на вартість проїзду, розуміє чому потрібні такі кроки. Але просить, щоб перевізники належно виконували свою роботу, та знайшли адекватних водіїв.

 

Службове розслідування щодо цієї ситуації розпочали в Управлінні транспорту, комунікацій та зв’язку Тернопільської міськради. Кажуть, що перевізник вже отримав скаргу

 

Підготувала Лілія Антоляк

Попередня стаття

Цистерну з дизпаливом, яка перекинулася на Тернопільщині, гасило 20 рятувальників

Наступна стаття

У Тернополі підстрелили жінку-поліцейську (Відео. ОНОВЛЕНО)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.