Маленькому тернополянину, який постраждав від вибуху в квартирі, зробили операцію у Львові (Відео)

 

Лікарі львівського опікового центру прооперували 7-річного Максима Лихолата. Операція тривала більше години, хлопчику пересадили власну неушкоджену шкіру на місце опікових ран. Попереду на хлопчика чекає ще одна операція та близько півтора місяця реабілітації, – розповідають журналісти телеканалу НТА.

 

– Дитина потребує етапного лікування, щоб позакривати ті рани та стабілізувати їх стан. Хлопчик не буде до того часу стабільний, поки не закриються опікові поверхні, – наголошує завідувач опікового відділення Василь Савчишин.

 

Як уже розповідав сайт Першого інтернет-телебачення Тернопільщини “МедіатОР” хлопчик отримав понад 30% опіків шкіри внаслідок вибуху газу у квартирі в Тернополі на вулиці Пушкіна. Таку біду наробила мама дитини, жінка хотіла піти на той світ, вона відкрила всі камфори на газовій плиті, що призвело до вибуху. Поки чоловік і семирічний Максимко горіли – Оксана сиділа у сусідній кімнаті. На порятунок кинулися сусіди.

 

Нині жінка у психлікарні, її чоловік Роман помер в лікарні від сильних опіків, а хлопчик досі бореться за життя. Біля ліжкадитину чергує бабуся.

Стан набагато кращий з тим, що був. Я дуже всім вдячна. Казав Василь Степанович: «Я тебе, козак, на ноги поставлю, ти мій земляк», – каже жінка.

Волонтери ж продовжують збирати кошти на лікування. Допомогти можна перерахувавши гроші на картку: 5169 3600 0097 5445 Малік Ірина.

 

Попередня стаття

Хто краде щасливі години у сім’ях?

Наступна стаття

Воду та пісок на тернопільських пляжах перевірили фахівці

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.