На Гусятинщині втопився молодий чоловік (Фото)

17 серпня, після обіду, рятувальники отримали повідомлення про те, що під час купання у ставку зник чоловік 39-річний чоловік. Трапилось це у селі Рудки Гусятинського району.

 

Оскільки працівники Гусятинської водолазно-рятувальної станції не змогли провести пошукові роботи, довелось залучити водолазів з обласного центру. Рятувальники обстежили акваторію та виявили тіло загиблого неподалік від берега.

 

Надзвичайники нагадують: вода не пробачає легковажності тому відпочинок повинен бути безпечним, а дорослі – відповідальними! Не заходьте у воду у стані алкогольного сп’яніння. Уникайте небезпечних ігор в воді, стрибків з пірсів та містків. Пильнуйте дітей та ні в якому разі не дозволяйте їм йти до водойми без супроводу дорослих!

Попередня стаття

У Тернополі працівники “швидкої” не захотіли допомагати непритомному чоловікові (ФОТО)

Наступна стаття

З вересня родини новонароджених отримуватимуть «Пакунок малюка», вартістю 5 тисяч гривень

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.