У Польщі автобус злетів в обрив. Загинув тернополянин (Фото)

 

Увечері в п’ятницю, 17 серпня, в Польщі автобус з українськими туристами з’їхав з дороги і впав у прірву. Троє людей  загинуло, 18 постраждало, – про це повідомляють місцеві ЗМІ.

 

За їхньою інформацією, в автобусі знаходилося 54 українці, серед них діти. Туристи їхали з України в столицю Австрії, Відень.

 

Автобус пробив бар’єр і вдарився в дерев’яний хрест, який стояв на повороті. Після цього він зірвався з 30-метрового обриву і перекинувся кілька разів. Водія звинувачують у перевищені швидкості.

 

З 18 постраждалих, 9 осіб отримали важкі травми. 51 людина доставлена в лікарню, в тому числі і ті, хто не скаржився на травми.

 

Постраждалі госпіталізовані в лікарнях міст Перемишль та Санок. Інші громадяни розміщені в місцевих школах та хостелах.

Вже сьогодні стало відомо, що українських туристів везла львівська туристична фірма.В ДТП загинули дві жінки, віком 30 і 31 років, та один чоловік. Як повідомляє ТСН, чоловік був родом з Тернопільщини.

 

 

 

Попередня стаття

Чому в Україні багато бездомних тварин

Наступна стаття

19 серпня – Преображення Господнє

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.