Милицею по голові: у Тернополі паркувальник вдарив водія, бо той не хотів платити


За відмову оплатити парковку тернополянин отримав удар милицею. Випадок стався на Майдані Волі. Про нього у  соціальній мережі розповів сам водій Юрій Дячун.

 

– Паркувальник вимагав оплатити йому 6грн. Я відмовив оскільки за законом повинен оплачувати в паркоматі, але він так просто не відстав від мене. Прикріпляю відео його дій з нанесенням удару по мені його “палицею”, – пише пан Юрій.

 

Водій викликав поліцію.

 

– У паркувальника не було документів, договору на працевлаштування. Поліція сказала:«Твоя робота закінчилась, іди додому». ФІНІШ! За вимагання грошей, погрози на спалений автомобіль, удар палицею, вирок поліції – іди до дому»,— йдеться в дописі.

 

У коментарях тернополяни активно обговорюють суперечку. Проте звертають увагу не лише на поведінку паркувальника, але й водія.

– Автор відео, а це нічого, що ви самі провокували «парковщика» і поводились нечемно, – пише пані Леся.

 

Попередня стаття

На Лановеччині горить ферма

Наступна стаття

У Тернополі можна придбати іномарку у лізинг під нуль відсотків (Відео)

2 Comments

    Avatar
  • Людина з милицею не від доброго життя працює. Треба поважати старших.

  • Avatar
  • Шкода 6 грн. заплатити? Тим паче що юнаку пропонувалося оплатити парковку у паркоматі, проте він продовжив провокувати працівника парковки. На що наривався по тому й отримав.

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.