Тернополянам, які постраждали в ДТП під Вінницею, шукають донорів та гроші

 

У неділю зранку, тернополяни, які бусом повертались додому з відпочинку, потрапили у страшне ДТП. В них в’їхав автомобіль «Volkswagen Passat», водій якого, ймовірно, заснув.  Через це зіткнення 33-річний тернополянин загинув. Його дружина та 3-річна донька госпіталізовані з травмами різного ступеню важкості.

 

Загалом у ДТП постраждали семеро мешканців Тернопільської області, які їхали в мікроавтобусі «FIAT Ducato». Зараз вони у Вінницькій 2-й міській лікарні швидкої медичної допомоги. Родичі, які були з ними, винайняли житло у Вінниці і залишаються там. Про стан потерпілих розповідає місцева журналістка Аріна Кантоністова.

 

 

Ситуація на ранок 21 серпня така. До 10 години донорами для родини з Тернопільщини стали 8 людей (потрібно 15)! Всім велика дяка!!!!! Коли буде необхідна кількість, з Центру переливання крові передзвонять та попередять. А загалом, кров здавати для БОРЩИКА ВАСИЛЯ і НЕДЗЕЛЬСЬКОГО ПАВЛА. Інформація, як і що робити, написана на направленні. На сьогоднішній момент, в лікарні четверо постраждалих. Двоє у реанімації. Їх готують до операції. Грошей на лікування потрібно дуже багато. Хто бажає підтримати: Приватбанк 4149497827744089 Гурчик Надія Юріївна (це сестра Катерини Недзельської).

 

 

Катерина, пише журналістка, ходила із важкою травмою стегна. Їй наклали гіпс. Вона ослаблена. Трохи легше почувається її родичка, яка також була у мікроавтобусі під час аварії.

 

 

– У Вінниці загалом шестеро тернопільчан (дружини чоловіків, які в реанімації, також тут, також травмовані, але через те, що необхідно глядіти своїх рідних, від госпіталізації відмовилися). Перебиваються харчами, купленими з магазину. У мене велике прохання до людей, які займаються комплексними обідами та їх доставкою. Я хочу замовити на сьогодні їжу для цих людей (098 970 99 11 – Катерина, 096 851 60 02 – Тетяна). Не можу сама придбати та принести в лікарню їжу, але можу за картковим рахунком оплатити рахунок.

 

Сильно постраждав і водій «Volkswagen Passat». Чоловік  у реанімації. Відходить від важкої операції. Чекає на наступну.

Попередня стаття

Уряд планує підвищити пенсію тим, хто отримував малу зарплату

Наступна стаття

На Україну везуть тіло тернополянина, загиблого в ДТП у Польщі

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.