На День міста у тернополян – вихідний

28 серпня у Тернополі вихідний. Відповідне рішення прийняли на засіданні виконавчого комітету міської ради. Відпрацьовуватимуть вихідний 22 вересня.

 

– З метою раціонального використання робочого часу та створення сприятливих умов для відзначення Дня міста Тернополя та свята Успення Пресвятої Богородиці, було прийнято рішення про перенесення робочого дня з вівторка 28 серпня на суботу 22 вересня для працівників виконавчих органів Тернопільської міської ради, у порядку і на умовах, встановлених законодавством.

 

Даним рішенням рекомендовано керівникам підприємств, установ і організацій міста Тернополя також перенести робочий день для працівників, яким встановлено п’ятиденний робочий тиждень з двома вихідними днями, – йдеться у розпорядженні.

Попередня стаття

На Бандери пограбували кіоск з морозивом та квасом (Фото)

Наступна стаття

У Тернополі оштрафували майже 200 водіїв за розмови по телефону

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.