Синхронну молитву світу за Україну МедіаТОР покаже наживо (Відео)


 

За одну мить молитва за Україну облетить світ. У День Незалежності тисячі земляків у різних куточках земної кулі співатимуть гімн «Боже, Великий Єдиний». Так світове українство у синхронній молитві проситиме миру та процвітання Батьківщині.

 

– Всі в один момент синхронізуємо годинники й разом по всьому світу виконаємо духовний гімн України «Боже, Великий Єдиний». Я тішуся, що така кількість охочих організаторів на місцях по цілому світу відгукнулися і вже гуртують навколо себе українців, – організатор Всесвітньої синхронної молитви «Боже, Великий Єдиний» Андрій Костюк.

 

Задля спільної молитви Австралія не спатиме до опівночі, а Канада прокидатиметься вдосвіта, що встигнути долучитись о9-ті.На інтерактивній карті планети є позначки з країнами, у яких лунатиме молитва. Близько півсотні місць уже підтверджено, але їхня кількість збільшується щодня.

 

Виконання духовного гімну України з різних куточків світу можна буде дивитись одночасно. Показати синхронну молитву земляків береться команда Першого інтернет-телебачення Тернопільщини МедіаТОР. У годинному ефірі глядачі бачитимуть не лише трансляцію з Архикатедрального собору в Тернополі, режисери покажуть як співатимуть Афіни, Рим, Манчестер, Австралія, Чикаго та інші країни.

 

– Ми маємо добрий досвід проведення онлайн-трансляцій з будь-якої точки України. За рік роботи ми з легкістю працюємо наживо. Об’єднати весь світ, це для нас мегазавдання, але ми з ним впораємось, і ви побачите грандіозну подію у прямому ефірі, – каже шеф-редакторка Першого інтернет-телебачення Тернопільщини «МедіаТОР» Надія Березюк.

 

Трансляція «Всесвітньої синхронної молитви» йтиме на сайті mediator.te.ua та на сторінці МедіаТОР у Фейсбуці. Аби не пропустити ефір, і долучитися до співу багатотисячної української родини онлайн Надія Березюк радить уже підписатись на нашу сторінку.

 

 

 

 

Попередня стаття

У Тернополі оштрафували майже 200 водіїв за розмови по телефону

Наступна стаття

«Працюватиму в Україні, бо робота перспективна і поруч дорогі люди», – інженер-конструктор Олег Підлужний (Відео)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.