Конопля для птиці: на Тернопільщині виявили рекордний посів дурману

Замість картоплі, моркви чи буряків житель села Дарахів Теребовлянського району вирощував коноплю. Чверть гектара присадибної земельної ділянки 33-річний молодик засіяв дурманом. Поле, засаджене нарковмісними рослинами, виявили дільничні офіцери поліції під час профілактичних заходів в рамках операції «Мак».

 

Під час вилучення посівів коноплі правоохоронці нарахували 3 тисячі 125 рослин. «Селекціонер» не заперечував, що власноруч засадив ділянку дурманом, пояснив, що рослини використовував для годування свійської птиці.

 

Конопляний урожай поліцейські вилучили. Щодо 33-річного дарахівчанина розпочато кримінальне провадження за частиною 2 статті 310 ККУ – незаконне вирощування конопель у кількості п’ятдесят і більше рослин. Покарання за такий кримінальний вчинок – позбавленням волі на строк від трьох до семи років. Повідомляє Досьє102.

 

підготувала Людмила Маліброда

Попередня стаття

У Тернополі діти знайшли в смітнику людські рештки

Наступна стаття

На Тернопільщині чоловік пограбував 10-річну дівчинку

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.