На місці скандальної забудови зводять другий поверх (НАЖИВО)


З гаслами «Прийди сам та приведи друга. Нас має бути 500+1. Тернополянин, скажи меру – ні» на акцію протесту проти будівництва у парку “Національного відродження” скликають тернополян 23 серпня у 19 годині.

 

На акцію проти забудови парку Національного відродження знову зібралися десятки громадських активістів. Кажуть, збори громади вимушені, адже там відновили будівельні роботи. Процес будівництва охороняють невідомі молодики.

 

Нагадаємо, восени у парку Національного відродження почали зводити Соціально-спортивний центр «Вулична академія». Ініціатори проекту, Фундація зірок світового футболу «Діти» тоді запевняли, що мають всі документи на будівництво.

 

Попередня стаття

“Щоб небо над полями було мирним”, – працівники Агрохолдингу про Незалежності та мрії

Наступна стаття

Історія жовто-блакитного прапора України

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.