На Тернопільщині мати розшукує безвісти зниклого сина

На Тернопільщині поліція розшує 23-річного жителя села Вербка Монастириського району. Із заявою про зникнення молодика до правоохоронців вернулася його мати. Жінка зазначила, з дому син вийшов ще 6 серпня і до цього часу неповернувся. Його місцезнаходження невідоме.

 

Прикмети розшукуваного: ріст 170-175 см, худорлявої тілобудови, обличчя овальне, світлі очі, темно русяве волосся. З лівої сторони у паху мав шрам від хірургічного втручання.

 

Був одягнутий у вишневу футболку із зображенням «Козака з бандурою», темно сині джинсові штани, сині кросівки з білою підошвою.

 

Усіх, хто бачив зниклого або володіє інформацією про його можливе місцеперебування, поліцейські просять телефонувати за номером Монастириську (03555) 2-12-45, 097157058480 або на лінію «102». Повідомляє Поліція Тернопільської області.

підготувала Людмила Маліброда

Попередня стаття

Щоб люди землі завжди були  в пошані, – працівники Агрохолдингу про Незалежності та мрії (Відео)

Наступна стаття

У Тернополі діти знайшли в смітнику людські рештки

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.