Щоб люди землі завжди були  в пошані, – працівники Агрохолдингу про Незалежності та мрії (Відео)


Ранок агронома починається задовго до сходу сонця…

 

Там де колоситься пшениця, де цвіте соняшник та дозріває ріпак, відчуваєш себе незалежним. Лише у полі можна дихати на повні груди, відчути свободу та силу. Про наші чорноземи знають у всьому світі. Земля дає нам не лише міцну основу під ногами, але й фінансову стабільність. Дає відчуття самостійності та суверенності.

 

До Дня Незалежності Перше інтернет-телебачення Тернопільщини МедіаТОР разом з Агрохолдингом «МРІЯ» розпочинає цикл сюжетів «Від Мрії до Незалежності».

 

Для заступника директора кластеру «Буковина» Яна Стрільчука назва Агрохолдингу «МРІЯ» знакова. Розповідає, що завжди хотів працювати в агросфері.

 

– Робота мені дуже подобається тим, що я подорожую по всій області. Адже  «МРІЯ» працює майже в усіх районах. Я спілкуюсь з людьми, вирішую  їхні масштабні сільські проблеми, – каже Ян Стрільчук.

 

Також працювати на землі з раннього дитинства хотів агроном кластеру «Буковина» Агрохолдингу «МРІЯ» Геннадій Кефяк.

 

– Ще у дитинстві батько брав мене з собою на поле, садив у трактор. Тоді перехоплювало дух. Тому з дитинства знав, що працюватиму на землі, – розповідає агроном.

 

Працівники кластеру «Буковина», що працює у Чернівецькій області, також розповіли про свої мрії. Кажуть прагнуть, про багаті жнива з року в рік, про підкорення нових вершин, щоб люди землі завжди були  в пошані, щоб українці поважали і любили один одного, щоб від заходу до сходу колосилася золота пшениця. Мрію про незалежну і вільну Україну

Попередня стаття

На свята тернополянам включать гарячу воду

Наступна стаття

На Тернопільщині мати розшукує безвісти зниклого сина

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.