У Тернополі діти знайшли в смітнику людські рештки

У Тернополі на масиві Дружба діти знайшли фрагменти людського скелета. Рештки знаходилися у смітті на території закинутого нежилого приватного господарства на вулиці Яремчука,20. Про знахідку повідомили у поліцію.

 

Прибувши за вказаною адресою, поліцейські виявили фрагменти скелета людини, які лежали вперемішку зі сміттям. Експерти вилучили рештки. З’ясувати, кому вони належать, якого віку була людина, ймовірну причину смерті буде можливо лише під час експертизи. Відомості за даним фактом внесено до ЄРДР і кваліфіковано частиною 1 статті 115 ККУ. Повідомляє Відділ комунікації поліції тернопільської області.

 

підготувала Людмила Маліброда

Попередня стаття

На Тернопільщині мати розшукує безвісти зниклого сина

Наступна стаття

Конопля для птиці: на Тернопільщині виявили рекордний посів дурману

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.