Тисячі українців по всьому світу моляться за Україну в прямому ефірі (НАЖИВО)

Близько сотні громад земляків по всьому світу нині співатимуть разом «Боже, Великий Єдиний». Об’єднає усіх українців в різних куточках планети Перше інтернет-телебачення Тернопільщини МедіаТОР у прямому ефірі.

 

Для синхронного виконання молитви Австралія не спатиме до опівночі, а Канада прокидатиметься вдосвіта, щоб встигнути долучитись о 9-тій ранку. У Тернополі духовний гімн «Боже, Великий Єдиний» виконуватимуть в Архикатедральному соборі о 18 год вечора. Саме цей час найзручніший для усіх українців світу.

 

Команда Першого інтернет-телебачення Тернопільщини МедіаТОР уже на місці. Розпочнеться ефір о 17.30. Своє благословення дасть Блаженніший Святослав і Високопреосвященніший Митрополит Василій Семенюк. Опісля громади з різних міст планети виходитимуть на зв’язок онлайн.

 

Розпочнеться спільна молитва «Боже, Великий Єдиний» у 87 локаціях світу о 18 вечора. До онлайн-трансляції приєднається близько десяти країн земної кулі, зокрема, Італія, Німеччина, Великобританія, Америка, Канада, Австралія, Кейптаун (Африка) тощо.

 

Молитва, що йде від серця, споконвічно спрямовувалась до Бога із надією на краще життя наших родин, нашої країни та народу загалом. Таке масштабне і потужне виконання молитви за Україну власне зараз, відзначаючи 100-річчя УНР, продемонструє неймовірну єдність українців у світі, їх віру в Бога й Україну, – написали організатори дійства у на сторінці Всесвітня синхронна молитва «Боже, Великий Єдиний».

 

Трансляція всесвітньої синхронної молитви за Україну розпочнеться о 17:30 (Київ). Посилання на канали стріму:

 

YouTube: https://youtu.be/CZNgC5LCLPI
Facebook: МедіаТОР
Сайт: https://mediator.te.ua/

 

 

 

 

 

 

 

Попередня стаття

«Нам не 27»: ролик про те, скільки насправді років Україні (Відео)

Наступна стаття

«Виїжджати не планую, бо щодня бачу дружину й донечку», – оператор верстата Ігор Шуст (Відео)

2 Comments

    Avatar
  • Дякую! Дякую вам за вашу роботу,Такі дійства потрібно завжди робити.Прохання до вас,поширити такі дії на сході України.Моя думка що там бракує такої людяності.Дякую ще раз!

  • Люда
  • Щиро вдячні Вам за те, що слідкуєте за нами, дивитеся нас. Залишайтеся з нами й надалі. Працюємо для Вас.

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.