У центрі Тернополя демонтують рекламні вивіски

фото з відкритих джерел

фото з відкритих джерел

У Тернополі на вулиці Чорновола демонтують обєкти зовнішньої реклами. Зараз там триває реконструкція. Тож, аби забезпечити естетичний вигляд центральної вулиці міста, рекламні вивіски, власники яких не встановлені, звідти приберуть. Зокрема, «Приватне мале підприємство “Експертоцінка” з вул. В.Чорновола, 11 та “Перукарня” з вул. Чорновола, 9.

 

Демонтовані об’єкти власникам повернуть за умови компенсації виконаних робіт з демонтажу, транспортуванню та зберіганню. Повідомляє КП “Тернопільміськтеплокомуненерго”.

 

підготувала Людмила Маліброда

Попередня стаття

Завершення літа на Тернопільщині буде спекотним

Наступна стаття

У День Незалежності колектив “МедіаТОРа” відзначає свою першу річницю (Відео)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.