Українські мости хочуть обладнати датчиками контролю

фото з відкритих джерел

фото з відкритих джерел

Міністерство регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України пропонує внести зміни до відповідних державних будівельних норм про обов’язкове обладнання мостів дистанційними контрольно-вимірювальними приладами (датчиками) для контролю деформації будівельних конструкцій. Йдеться на сайті УНІАН з посиланням на прес-службу міністерства.

 

«Безпека – це найголовніше. Тому одна з ініціатив, яку ми пропонуємо – обов’язково обладнати мости дистанційними датчиками контролю будівельних конструкцій. Для чого вони потрібні? Це дозволить оперативно контролювати технічний стан мостів», – цитує заступника міністра регіонального розвитку Лева Парцхаладзе прес-служба Мінрегіонбуду.

 

За його словами, на мостові конструкції значно впливають зовнішні фактори, що призводить до поступового зносу елементів і може викликати передчасне руйнування моста, що призведе до жахливих наслідків. Повідомляє УНІАН.

Попередня стаття

Щоб в кожного українця на столі був запашний хліб, – працівники Агрохолдингу про Незалежності та мрії (Відео)

Наступна стаття

«Нам не 27»: ролик про те, скільки насправді років Україні (Відео)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.