“Щоб могли самі господарювати на своїй землі”, – працівники Агрохолдингу про Незалежності та мрії

Ранок агронома починається задовго до сходу сонця…

Там де колоситься пшениця, де цвіте соняшник та дозріває ріпак, відчуваєш себе незалежним. Лише у полі можна дихати на повні груди, відчути свободу та силу. Про наші чорноземи знають у всьому світі. Земля дає нам не лише міцну основу під ногами, але й фінансову стабільність. Дає відчуття самостійності та суверенності.

До Дня Незалежності Перше інтернет-телебачення Тернопільщини МедіаТОР разом з Агрохолдингом «МРІЯ» розпочинає цикл сюжетів «Від Мрії до Незалежності».

Агрохолдинг Мрія працює в шести областях Західної України. Обслуговує понад 160 гектарів землі. Директором елеватора у Козові вже шість років працює Євген Дорога. Він найбільше любить коли зерно, привезене з поля, гарної якості. А от перевіряють його у лабораторії. Завідувачка пані Стефанія Теплицька розповідає, що на елеваторі цьогоріч її сьомі жнива. Кожен рік, каже, не схожий на попередній.
– Зерно – це живий організм. Щоразу дивишся на нього як на товар, але в результаті ми бачимо буханку хліба.

Обліковець кластеру «Галиччина» ділиться враженнями від роботи. Каже, щодня є цікаві завдання, які дозволяють тренувати свої аналітичні здібності.
– Незалежність для мене, насамперед, мир і злагода в сім’ї, в країні, а також можливість реалізувати свій трудовий потенціал у компанії і державі, – розповідає Руслан Безкоровайний.

Менеджер з питань регіонального розвитку кластеру «Галичина» Ярослав Іваськів жодного дня не працював за спеціальністю. Про це не жалкує, каже, вчитися завжди корисно, тим паче звик опановувати все швидко.
– Свій робочий день розпочинаю з думок, як виконати усі завдання, щоб день був максимально продуктивним.

Механік Іван Верес пішов стопами тата. Змалку бачив як батько ремонтує техніку, нині чоловік працює механіком. Роботою задоволений, бо може працювати на рідній землі забезпечувати свою сім’ю.

 

Попередня стаття

Сім ознак того, що ви вільна духом людина

Наступна стаття

На Тернопільщині після чотирирічного будівництва відкриють «Український Єрусалим» (Відео)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.