Через збитковість на Тернопільщині закриють три вантажні станції

Нещодавно регіональна філія “Львівська залізниця” сповістила голову Тернопільської облдержадміністрації про намір закрити три вантажні станції у Тернопільській області через їхню збитковість. А саме – у Чорткові, Денисові та Зборові.

 

Так за 6 місяців 2018 року на станції Чортків навантажено 21 вагон, вивантажено – 44. Отримано доходів 2 862 тисячі грнивень. Витрати ж на утримання склали 3 432,7 тисяч гривень. Тобто Львівська залізниця понесла  більше півміліона гривень збитків, – повідомляє Чортків.Онлайн.

 

У повідомленні також йдеться, що під час наради у Тернопільській облдержадміністрації виконавчий директор регіональної філії “Львівська залізниця” Володимир Крот заявив, закриття не станеться у випадку, якщо налагодиться “…забезпечення ремонту наших на сьогоднішній день несправних локомотивів представниками бізнесу для подальшої їхньої експлуатації. Офіційно укладений договір стане гарантією того, що локомотив працюватиме лише на певну групу клієнтів того чи іншого напрямку”.

 

підготувала Людмила Маліброда

 

Попередня стаття

Слідчого районного відділення поліції Тернополя впіймали на хабарі

Наступна стаття

Гігантські повітряні кулі літають над будинками тернополян (Фото)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.