Слідчого районного відділення поліції Тернополя впіймали на хабарі

Співробітники Служби безпеки України спільно з внутрішньою безпекою Нацполіції викрили на хабарі слідчого районного відділення поліції Тернополя. Старший лейтенант вимагав від жителя обласного центру вісім тисяч гривень. За вказану суму він обіцяв не притягати чоловіка до кримінальної відповідальності за грабіж.

 

Слідчого затримали під час отримання готівки. Зараз вирішують питання про оголошення посадовцю підозри у скоєнні злочину, передбаченого ст. 368 Кримінального кодексу України, та обрання міри запобіжного заходу. Слідчі дії тривають. Повідомляє УСБУ в Тернопільській області.

 

підготувала Людмила Маліброда

Попередня стаття

На Тернопільщині передбачають прохолодну дощову погоду

Наступна стаття

Через збитковість на Тернопільщині закриють три вантажні станції

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.