Через крадіжку взуття 18-річному тернополянину загрожує 6 років ув’язення

У Тернополі правоохоронці затримали 18-річного жителя обласного центру. Хлопця підозрюють у крадіжці. В одному із торговельно-розважальних центрів міста він поцупив дві пари кросівок. Загальна вартість вкраденого – близько 4 тисяч 300 гривень.

 

За словами потерпілого, подія трапилася в період з 21 по 23 години. Аби вчинити злочин, крадій віджав вхідні двері торгового відділу.

 

Особу зловмисника поліцейські встановили. Ним виявився місцевий житель. Парубок у вчиненому зізнався. Правоохоронці перевіряють причетність підозрюваного до скоєння аналогічних злочинів. Дії підозрюваного кваліфікували за частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України – «Крадіжка, поєднана з проникненням у житло, інше приміщення, що завдала значної шкоди потерпілому». Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від трьох до шести років. Повідомляє Поліція Тернопільської області.

 

підготувала Людмила Маліброда

Попередня стаття

Восени близько половини жителів Тернопільщини може залишитися без телебачення

Наступна стаття

На Тернопільщині ДТП: водій-порушник в’їхав у дерево, поліціанти – в огорожу

One Comment

    Avatar
  • ого! А за обкрадання владою людей нічого!О це Феміда по українськи!

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.