На Тернопільщині водій скутера на швидкості випав з сидіння, хлопець у реанімації

фото з відкритих джерел

фото з відкритих джерел

Дорожньо-транспортна пригода трапилася 28 серпня у селі Добрівляни Заліщицького району. 21-річний водій скутера, житель села Дзвиняч, не впорався з кермуванням та на узбіччі дороги випав з сидіння транспорту. Хлопця з відкритою черепно-мозковою травмою госпіталізували до реанімаційного відділення районної лікарні. Про аварію у поліцію повідомили лікарі.

 

Відомості про подію внесли  в Єдиний реєстр досудових розслідувань відповідно до частини 1 статті 286 КК України. Слідчі встановлюють усі обставини дорожньо-транспортної пригоди. Повідомляє Відділ комунікації поліції Тернопільської області.

 

підготувала Людмила Маліброда

Попередня стаття

З 1 вересня у Тернополі стартує прийом проектів на Громадський бюджет-2019

Наступна стаття

На Тернопільщині у приватному гаражі згорів автомобіль «Nissan X-Trail»

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.