Аварійну водонапірну вежу просить демонтувати зі свого подвір’я житель Гусятинщини

У селі Постолівка на території господарства Григорія Череватого стоїть недіюча водонапірна башня, встановлена ще у 1972 році для подачі води до новозбудованої школи. Пізніше, після добудови другого поверху школи і будівництва двоповерхових будинків культури та дитячого садка,  водонапірна вежа стала занизькою для цих споруд. Відтак, її відключили від свердловини і вже більше 26 років не використовують, – повідомляє сайт “Гусятинщина про все”.

 

За цей час вежа перержавіла і стала аварійною. Водонапірна башня є власністю агрофірми «Постолівська». Господар садиби, де знаходиться цей аварійний об’єкт, неодноразово звертався до директора  агрофірми С. С. Тхора  та сільського голови Я. З. Шмокалюка про демонтаж вежі. Але вказані посадовці на ці просьби не реагують, – йдеться у статті.

 

5 серпня  недіюча водонапірна вежа настільки нахилилася,  що, здається, завалиться від найменшого подуву вітру.  Цього  ж  дня власника агрофірми і сільського голову  було ще раз поінформовано про  небезпеку.  І досі нічого не зроблено! А треба розуміти, що падіння багатотонної вежі може призвести до трагедії, бо людям, які будуть знаходитися в будь-якому місці подвір’я, загрожує небезпека життю, не кажучи вже про матеріальну шкоду. А поки що стоїть-хилиться постолівська вежа як пам’ятник безгосподарності і безвідповідальності, – написав Степан Школьний, с. Постолівка.

 

підготувала Людмила Маліброда

Попередня стаття

Чортківське сміття й надалі вивозитимуть за межі райцентру

Наступна стаття

У Тернополі чоловік одружився, використавши паспорт товариша

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.