На рівненському телеканалі розповіли про екологічні ініціативи Тернополя (Відео)

https://www.youtube.com/watch?time_continue=28&v=g2oeU_TP3Jg
“Екопарковки. Чому їх немає в Рівному, але ними успішно користуються жителі Тернополя? Аераційні фонтани. У Тернополі VS Рівне – якість, ціна, користь” – так описали побачене у Тернополі журналісти телеканалу “Рівне-1”, які нещодавно побували в обласному центрі.

 

Журналісти цікавилися станом житлово-комунального господарства у Тернополі. Вони не лише зняли програму, але й організували телеміст Тернопіль – Рівне, під час якого фахівці обговорили особливості життєдіяльності цих міст. Участь у телемості взяли начальник управління житлово-комунального господарства, благоустрою та екології ТМР Олег Соколовський та керівник громадської спілки «Рада голів ОСББ» Сергій Лупак. Фахівці обмінялися досвідом із рівненськими колегами та обговорили основні вектори руху міст для досягнення енергоефективності та збереження житлового фонду у належному стані. Повідомляє КП “Тернопільміськтеплокомуненерго”.

 

підготувала Людмила Маліброда

Попередня стаття

У підвалі тернопільської багатоповерхівки горіло сміття

Наступна стаття

Різнобарвне парасолькове небо: у Тернополі з’явилася ще одна локація для фото і селфі

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.