У Тернополі п’ятеро сімей отримали сертифікати на квартири

У Тернополі п’ятьом родинам, що потребують покращення житлових умов, вручили сертифікати на квартири. Потенційних власників квартир визначили під час засідань громадської комісії з житлових питань та спеціально створеної робочої групи за зверненнями громадських організацій. Цього разу помешкання отримали:

  • Кірілеску О.З, учасник ліквідації наслідків Чорнобильської катастрофи 1 категорії, особа з інвалідністю II групи;
  • Паславська А. О., учасник антитерористичної операції, одинока мати, на утриманні в якої перебуває неповнолітня дитина-інвалід;
  • Ярошевський В.І., учасник антитерористичної операції з сім’єю у складі 5-ти осіб, зокрема дружина та троє неповнолітніх дітей, одна з яких – з особливими потребами;
  • Багатодітна сім’я Балик, у якій виховується 11 дітей (Лілії Балик присвоєно почесне звання України «Мати-героїня»);
  • Багатодітна сім’я Задойоних, у якій виховується 9 дітей, 2 з яких – інваліди з дитинства (Наталії Задойоній присвоєно почесне звання України «Мати-героїня»).

 

На сьогоднішній день документи на квартири вже отримали 29 учасників антитерористичної операції. Також їх отримали чемпіон зимових Паралімпійських ігор 2018 Тарас Радь та чемпіон світу з греко-римської боротьби серед військових Андрій Антонюк. Робота із забезпеченням житлом тернополян, які першочергово потребують покращення житлових умов, триває протягом всього року та продовжуватиметься далі, – повідомляє прес-служба Тернопільська міська рада.

 

підготувала Людмила Маліброда

Попередня стаття

Різнобарвне парасолькове небо: у Тернополі з’явилася ще одна локація для фото і селфі

Наступна стаття

У Тернополі близько 200 людей вже скористалися послугами соціального таксі

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.