У Тернополі близько 200 людей вже скористалися послугами соціального таксі

фото з відкритих джерел

фото з відкритих джерел

У Тернополі за декілька місяців роботи соціального таксі його послугами скористалися близько 200 людей з обмеженими можливостями пересування. Працює соціальне таксі п’ять днів на тиждень – з понеділка до п’ятниці. Поки що такий спеціально обладнаний автомобіль є лише один. Тому, для зручності людям рекомендують завчасно замовити транспорт з 9.00 години до 17.00 години, зателефонувавши у Благодійний Фонд «Карітас».

 

Нагадаємо, завдяки підтримці волонтерів, громадських і релігійних організацій та усіх небайдужих мешканців міста, наприкінці квітня цього року у Тернополі презентували унікальний проект «Соціальне таксі». За допомогою спеціально обладнаного авто тернополяни з особливими потребами, а також одинокі люди і пенсіонери можуть безкоштовно скористатися послугами перевезення у медичні заклади, адміністративні будівлі, а також на різноманітні заходи. До слова, Тернопіль – друге місто в Україні, у якому функціонує соціальне таксі.

 

Для замовлення соціального таксі, телефонуйте за номером: (0352) 52 36 84 або (098) 332 14 14. Повідомляє прес-служба Тернопільської міської ради.

 

підготувала Людмила Маліброда

Попередня стаття

У Тернополі п’ятеро сімей отримали сертифікати на квартири

Наступна стаття

За мир в Україні одночасно молилися майже сотня хорів світу (Відео)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.