За мир в Україні одночасно молилися майже сотня хорів світу (Відео)

Церковний гімн «Боже, Великий Єдиний» у День Незалежності одночасно лунав у різних куточках планети. 85 міст світу синхронно молилися за мир та Батьківщин. До молитви долучилися українці, які проживають в Австралії, США, Канаді, Англії, Данії, Іспанії, Італії, Греції, Польщі тощо.

Організатори кажуть таке масштабне і потужне виконання молитви за Україну зараз, відзначаючи 100-річчя УНР, демонструє неймовірну єдність українців у цілому світі, їх віру в Бога й Україну.

Об’єднало українців в різних куточках планети Перше інтернет-телебачення Тернопільщини МедіаТОР, показавши молитву  у прямому ефірі. Тоді на зв’язок зі студією вийшло понад десяток міст.

До вашої уваги, найчуттєвіший фрагмент з проекту “P.S. Всесвітня синхронна молитва «Боже, Великий Єдиний».“. Повну версію команда Першого інтернет-телебачення “МедіаТОР” наразі готує до ефіру. У програмі розкажемо про підготовку та реалізацію масштабної ідеї – молитви світу за Україну у День Незалежності. Дивіться скоро!

Попередня стаття

У Тернополі близько 200 людей вже скористалися послугами соціального таксі

Наступна стаття

Смертельна горілка: як відрізнити підроблений алкоголь (Відео)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.