У Тернополі вулицю О. Кульчицької прикрашатиме мобільне і вертикальне озеленення

У Тернополі триває реконструкція вулиці Олени Кульчицької – проїзд облаштовують гранітною бруківкою. Висаджувати дерева, аби озеленити цю ділянку міста, не планують. Адже вулиця є надзвичайно завуженою і громісткі зелені насадження заберуть певну частину пішохідної чи проїжджої частини. Натомість тут облаштують мобільне а також вертикальне озеленення.

 

Варто відзначити, що підприємці, які мають заклади громадського харчування на вулиці Олени Кульчицької, вже дали попередню згоду на підсилення даної вулиці способом вертикального озеленення. Адже воно не створюватиме незручностей для пішоходів чи транспорту, легко переміщається, може змінюватися щосезону та має особливу естетику. Повідомляє КП “Тернопільміськтеплокомуненерго”.

 

підготувала Людмила Маліброда

Попередня стаття

Пережиток совєтської традиції: Уляна Супрун радить відмовитися від шкільних лінійок

Наступна стаття

Мати-одиначка з Тернополя не може віддати донечку в садок, бо не має грошей і прописки (Відео)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.