Осінь – не час для смутку та сірих буднів

Багато хто вважає, що осінь – найпохмуріша, найсумніша пора року. На зміну сонячним дням приходять дощові, туманні сірі будні. Та як би сумно не було, ми просто не можемо не усміхатися. Лиш поглянути – довкола затанцювала кольорова веселка. В повітрі відчутно аромат кориці. Осінь… Її варто відчути серцем. Ось кілька нагадувань, чому ця пора – найчарівніша і найказковіша у році.

 

Восени ліси наповнюються яскравими фарбами і поетичною романтикою. Осінь – час смачнючих яблучних пирогів. І ароматних свічок… Нас гріють теплі шкарпетки і гарячий шоколад. А прохолода – причина бути ближче один до одного. Ранні смеркання і пізні світанки та купа осіннього листя, у яку хочеться стрибнути і високо підкинути. Тепло і затишно. Дощик за вікном, а на душі – спокій. Осінь… Прийшла чарівна осінь. Любіть її і вона подарує Вам багато казкових днів.

 

підготувала Людмила Маліброда

Попередня стаття

Подарованою «Карткою тернополянина» першокласники зможуть розраховуватися у шкільній їдальні (Відео)

Наступна стаття

На Тернопільщині стрімко дорожчає хліб

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.