У Тернополі врятували чоловіка, який підпалив себе у власній квартирі (Фото)

Пожежа сталася сьогодні, 3 вересня, на вул. Галицька, 52. Загорілася квартира на третьому поверсі. У помешканні повністю згоріла кімната, полум’я перекинулося на коридор. Сусіди розповідають, чоловік, який мешкав в цій квартирі, напередодні погрожував її підвалити.

 

Ліквідували пожежу – рятувальники. З палаючої квартири винесли чоловіка а також евакуювали мешканку сусідньої квартири, жінку похилого віку, яка сама не могла пересуватись.

 

– Для ліквідації наслідків надзвичайної події задіяно 2 одиниці техніки та 7 чоловік особового складу підрозділів Тернопільського гарнізону ДСНС.Під час проведення розвідки, у квартирі, де виникла пожежа, рятувальники виявили її мешканця, громадянина 1966 року народження. Чоловіка врятували: без видимих ушкоджень, але з ознаками отруєння продуктами горіння потерпілого передали працівникам швидкої медичної допомоги. Також співробітниками ДСНС врятовано мешканку сусідньої квартири, жінку похилого віку, яка сама не могла пересуватись. Окрім цього з будівлі евакуйовано ще 8 людей, з них 2-є дітей, – кажуть в Управлінні ДСНС України в Тернопільській області.

 

Фото: Управління ДСНС України у Тернопільській області

Попередня стаття

Відтепер дізнатися про розмір призначеної субсидії тернополяни можуть онлайн

Наступна стаття

Тернополянин на краденому авто потрапив у ДТП

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.