Відтепер дізнатися про розмір призначеної субсидії тернополяни можуть онлайн

Дізнатися, чи призначена субсидія та який її розмір, відтепер можна на сайті. В Міністерстві соцполітики українцям відрили доступ до Єдиного державного реєстру одержувачів субсидій.

 

Аби отримати необхідну інформацію, заявнику необхідно перейти на офіційний сайт реєстру – subsidii.ioc.gov.ua і ввести свою поштову адресу.  Єдиний державний реєстр одержувачів субсидій дозволяє детально контролювати кошти, які виділяються з держбюджету на виплату субсидій, а також підвищує адресність держдопомоги.

 

підготувала Людмила Маліброда

Попередня стаття

У Бучачі посеред дороги знайшли тіло чоловіка

Наступна стаття

У Тернополі врятували чоловіка, який підпалив себе у власній квартирі (Фото)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.