Максимко, який обгорів через маму, повертається додому. Волонтери роблять ремонт у квартирі (Фото)

7-річний Максимко Лихолат, який сильно обгорів через вибух у квартирі на вулиці Пушкіна, 1 – повертається додому. Хлопчика спочатку прооперували у  Тернополі, згодом зробили пересадку шкіри у Львові. Вже цієї суботи його мають доправити додому.

 

Волонтери кажуть, до приїзду дитини у квартирі треба зробити ремонт. Тому шукають робочі руки.

– Ми працюємо там вже два тижні. Але зараз дуже потрібні робочі руки. Потрібно перекатати стелю в коридорі, поклеїти шпалери, вставити двері в туалет,ванну. Багато чоловічої роботи, бо дівчата і так там днюють і ночують. Все маємо зробити до суботи, – каже волонтерка Тетяна Титович.

 

Також волонтери збирають гроші на матеріали для ремонту. Номер картки волонтера: 4149 4978 3282 5501-Титович Т.

 

Нагадаємо, трагедія у багатоповерхівці сталася 17 липня. Мама Максимка, Оксана відкрила всі камфори на газовій плиті, що призвело до вибуху. Поки чоловіки горіли – жінка сиділа у сусідній кімнаті. На порятунок кинулися сусіди. Вони і витягнули обгорілу дитину на вулицю та викликали швидку. Чоловіків госпіталізували. Також до психоневрологічної лікарні забрали Оксану.

 

У 45-річного Романа та 7-річного Максимка обгоріла майже половина тіла. Врятувати батька хлопчика – не вдалося.

Попередня стаття

За холодну воду тернополяни платитимуть більше

Наступна стаття

На Тернопільщині чоловік, полюючи на раків, застряг у ставку

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.