У центрі Тернополя встановлюють нові обмежувачі руху (Фото)

Заїхати та припаркуватися у центрі Тернополя тепер буде ще складніше. На вулиці Сагайдачного встановлюють висувні стовпи – боларди. Про це МедіаТОРу повідомляють читачі.

 

– Раніше там стояли обмежувачі руху у вигляді півкуль. Проте водії з легкістю об’їжджали ці перешкоди. Машини, що довозять продукти у магазини  – їхали по тротуару, часто там паркувалися. Деякі водії взагалі витягували півкулі, щоб проїхати. Тепер, думаю, це буде важче зробити, – пише пан Сергій.    

 

Болард — це автоматичний пристрій, призначений для обмеження в’їзду транспортних засобів, або резервування місць для паркування. Іншими словами, боларди — це протитаранні висувні стовпи, дорожні бар’єри, які вмонтовуються в дорожнє полотно, і по сигналу з пульта, перекривають проїжджу частину за рахунок висувного елемента циліндричної форми.

Попередня стаття

У жителя Тернопільщини знайшли майже півкілограма вибухівки

Наступна стаття

Наступного року підвищення зарплат освітянам не обіцяю ­– Лілія Гриневич

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.