У жителя Тернопільщини знайшли майже півкілограма вибухівки

На Борщівщині перед судом постане 39-річний місцевий житель. Чоловік незаконно зберігав у своєму будинку вибухівку. Небезпечну знахіднку оперативники виявили під час санкціонованого обшуку. 400 грамів вибухової речовини правоохоронці вилучили та направили на експертизу до науково-дослідного експертно-криміналістичного центру.

 

Відомості про подію внесли в Єдиний реєстр досудових розслідувань відповідно до частини 1 статті 263 Кримінального кодексу України – «Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами». Чоловікові загрожує позбавлення волі на строк від двох до п’яти років. Триває слідство. Повідомляє Поліція Тернопільської області.

 

підготувала Людмила Маліброда

Попередня стаття

На Тернопільщині чоловік, полюючи на раків, застряг у ставку

Наступна стаття

У центрі Тернополя встановлюють нові обмежувачі руху (Фото)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.