“Тернопільськими війнами” між владою та жителями зацікавилися у Києві (Відео)


У Тернополі нашумів скандал навколо переобладнання газових котелень на торф’яні та забудови місцевих парків. Жителі міста, активісти обурені діяльністю тернопільської влади. У місті неодноразово проводилися мітинги та акції протесту, які наживо транслювало Перше інтернет-телебачення Тернопільщини “МедіаТОР”. Проте, ситуація не змінилася, – кажуть активісти, – переобладнання котелень і будівництво у зелених зонах обласного центру триває й надалі. Чому міська влада працює проти людей – вирішили з’ясувати київські журналісти та фахівці у програмі  «Громадська прокуратура». Гості студії – тернопільські активісти Юлія Мамчак та Олег Синовець.

 

Нагадаємо, у Тернополі неодноразово відбувалися мітинги та акції протесту проти забудови парків та переобладнання місцевих газових котелень. Відео Ви можете переглянути на сторінці “МедіаТОРа” у Фейсбук або на сайті www.mediator.te.ua.

 

Людмила Маліброда

Попередня стаття

На Тернопільщині розробник кар’єру самовільно захопив 6,5 гектарів землі

Наступна стаття

На Тернопільщині підліток задля розваги викрав автівку іноземця

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.