Петиція #SaveOlegSentsov стала недоступною з території України

Діаспоро, ти ж нас ніколи не підводила. Не підведи й цього разу! Сьогодні петиція   #SaveOlegSentsov  стала  недоступною з території України, тому зараз надія лише на закордонних українці, – написала на сторінці у Фейсбук Zoia Romagnoli. 

 

115, 17, 2. Три зовсім рiзні, але надзвичайно важливі цифри. І насправді між ними є зв’язок. Вони всі про життя Олега Сенцова, яке зараз висить на волосині. 115 днів він голодує. 17 тисяч підписів бракує для того, щоб петицію про його звільнення розглянув Білий Дім. І лише 2 дні залишилось у нас з Вами, щоб ці підписи зібрати.

 

Сьогодні петиція стала недоступною з території України, тому зараз надія лише на закордонних українців. Будь ласка, знайдіть хвилину свого часу. Прочитайте і підпишіть. Заради Олега. Діаспоро, ти ж нас ніколи не підводила. Не підведи й цього разу!, – написала Zoia Romagnoli.

 

Підписати петицію тут —> https://goo.gl/dRZn3i #SaveOlegSentsov.

 

підготувала Людмила Маліброда

Попередня стаття

У правила прийому до вишів на 2019 рік планують внести зміни

Наступна стаття

Петиція за звільнення Сенцова: для підписання залишилися лічені дні

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.