ДТП на Тернопільщині: серед трьох постраждалих – дитина

Дорожньо-транспортна пригода трапилася 5 вересня о 17:50 годині на автодорозі Тернопіль – Івано-Франківськ. Поблизу села Хмелівка Теребовлянського району зіткнулися автомобілі «ВАЗ-21099» та «Skoda Oktavia». Внаслідок аварії постраждали два водії та малолітній пасажир автомобіля «Skoda Oktavia».

 

Потерпілих госпіталізували до Теребовлянської центральної районної клінічної лікарні. Для ліквідації наслідків аварії залучалися рятувальники. Повдіомляє управління ДСНС України у Тернопільській області.

 

підготувала Людмила Маліброда

Попередня стаття

Петиція за звільнення Сенцова: для підписання залишилися лічені дні

Наступна стаття

Тернополяни мають право обирати – пільги чи субсидії

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.