Тернопільським матусям, аби дістатися дому, доводиться носити коляски в руках

Жителька Пронятина, що неподалік Тернополя, Ульяна Дудчик скаржиться – аби дістатися дому їй доводиться нести дитячий візочок у руках сходами вверх. Інший варіант – їхати значно довшою дорогою. За її словами, поруч із дитячим майданчиком, що біля будинку культури, немає не тільки лавочок, але й доріжки для проїзду чи пандуса. Лише високі сходи або чималий шлях в об’їзд клубу. У цьому місці гуляють багато молодих матусь. Також цією дорогою батьки з малюками у колясках ведуть старших діток в садочок. І всі змушені  долати зазначені труднощі, – написала Ульяна Дудчик у пості в Фейсбук.

 

Жінка переконана, вирішити проблему можна. Для цього потрібно вмонтувати у сходи дві рейки, якими б змогли їздити дитячі візочки.

 

– Про наболіле! Живу в мальовничому мікрорайоні Пронятин. Не так давно поблизу будинку культури поставили дитячий майданчик,на якому до речі жодної лавочки ((,повз нього батьки водять дітей в школу і садочок. І все ніби прекрасно, але як бути тим мамам які мають ще малюсіньких діток, які в колясочках мирно сплять поки старших ведуть в той самий садочок чи на майданчик. Мами беруть каляски в руки і тащать їх на верх по сходах.звичайно можна і обїхати той клуб,по кругу через цілу вулицю.. але це є що йти,а якщо ще з дитиною трьохрічною і так декілька разів на день. Дуже мрію що скоро появиться щось схоже на пандус на цих великих сходах. Це ж дві рейки вмонтувати. Можливо знайдеться хтось хто з цим допоможе?! Надіюся на це!буду вдячна за репост і корисні поради!? , – написала Ульяна Дудчик. 

 

Людмила Маліброда

Попередня стаття

#SaveOlegSentsov: на сайті Білого дому зібрали необхідні 100 тисяч голосів

Наступна стаття

Переможець конкурсу на найкращу борщівську вишиванку отримає тисячу гривень

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.